maanantai 14. maaliskuuta 2011

Valkoinen valloitti säihkeellään olohuoneen

Nyt sitten kasa kuvia uusista Ektorpeista. Matto on ruokapöydän alta ja näyttäis sopivan oikein hyvin. Eli sinne uuden maton osto :) Alemmassa kuvassa ilman mattoa.



Tyynyjen sanottiin palautuvan oikeaan muotoon 3-4 päivän sisällä.


Uusien valkoisten sohvien kunniaksi ostin valkoisia tulppaaneja :)


Arkkupöytä siirtyi takkahuoneesta olkaariin ja olkkarin pöytä meni takkikseen.


Tv-tasoa ei nyt vielä hommattu. Ajattelin että  käsittelen vanhan tason Liberonin "harmaa tammi" kuultovärillä tai sitten ostamme valkoisen tason,...kumpihan väri olis parempi?...kuitenkin kaikki kovat kalusteet on pähkinän/acazian värisiä. Siis kertokaahan  taas mielipiteitä ;). Noita vempeleitä kun on niin paljon, ettei pieneen mahdu, niin on aikkas haastavaa etsiä n. 190cm leveänä.



Ja tuo vaalea rottinkirahi saa edelleen sen valkoisen värin pintaansa...kunhan autotallissa tarkenee maalata.


Kollaasi Teddyn tutustumisesta uusiin sohviin :D



Näihin tunnelmiin, näihin kuviin :) 

Huomenna päivän shoppaussaldoa tukkureissulta...kaikkea kivaa valkoista :)

Kyllä elämä on ihanaa...pienestä se ihminen on iloinen!

40 kommenttia:

  1. Todella UPEA muodonmuutos. Kyllä ne valkoiset sohvat muuttavat tilan ilmettä todella paljon. Tila näyttää nyt oikein raikkaalta ja valoisalta. Sohvapöydän jättäisin tuohon, tuo todella ihanaa kontrastia. Tv tasoksi laittaisin mitäs muutakaan kuin ikean bestårivin :) Mutta siis ihan huippu muodonmuutos, hienoa !

    VastaaPoista
  2. Nuo Ektorpit on kyllä kauniit:) Valkoinen tekee aina paljon avaramman näköiseksi.
    Katsoinkin tuossa aikaisemmissa kuvissa, miten Teddy oli päättänyt jättää hajujäljensä uusiin sohviin. Pitäähän sitä tuttu tuoksu löytyä ;)

    VastaaPoista
  3. Siis wau! Sopii niin hyvin nuo sohvat teille! Näyttää paljon valoisammalta ja nuo ikkunat ei välttämättä ees tarvis verhoja :) Oletko vielä ajatellut laittaa ne?

    On kyllä kaunista! Teddykin näyttää nauttivan uusista sohvista :)

    VastaaPoista
  4. Ui, ui, ui, valkoiset Ektorpit...on ne kauniit vaan, aina vaan. En malta odottaa 100 vuotta, että lapset on sen verran isoja että sais itsekkin joskus vaaleaa sohvaa ja rahia <3

    VastaaPoista
  5. On kyllä tosi upeet sohvat! Itselläkin haaveena ollut jo kauan mutta koiran takia en oo uskaltanu ostaa. Meillä on jackrussel-tiibetinspanieli sekarotuinen ja tykkää kans möyriä sohvalla. :)

    VastaaPoista
  6. Kylläpä valaistui olkkis kertaheitolla - ihanat sohvat!
    Mutta ihana on tuo pieni linssiludekin joka testailee niitä joka kuvassa :DD Nauratti ihan kamalasti kun katsoin toista kuvaa jossa Teddyn vieressä makaa kamu ketarat oikosena! Ektorp vie jalat alta - jopa tajun :DDDD

    P.S. Ostin sitä suihketta kait sotkasta - mut saa varmast muualtakin...

    VastaaPoista
  7. Johanna,
    kiitos supersanoistasi :) Arkku jää tuolle paikalleen. HIh, vai Beståa rivi...pitäskö? :D

    Mia-Willa Oliviasta,
    se on totta, valkoinen on todella valoisa ja avartava väri :) Teddy oli joo heti kun paketeista saatiin ulos kiehnäämässä kuin kissa uusiin sohviin :DD

    J,
    kiitti! :) Valoisuutta tuli roppakaupalla kyllä lisää :) Yllätysyllätys, verhot on tilattu jo ennenkuin sohvista oli edes puhuttu, eli tulossa on, mutta valkoiset joissa tekstiä valkoisella :) Teddy rakastui heti :)

    Outi,
    kiitti! :) Juu itseäkin vähän mietitytti valkoinen väri kun meillä on tuo pieni koiruliini, joka niissä jos mitäkin luuta nakertaa, että kuinka nopsaa ovat "harmaat, mutta ovat kuitenkin pestävät ;) Rahia vielä mietin, jos vaikka hommais lisäksi :)

    Kat,
    KIITOS! :))

    mimma86,
    kiitos! :) Rohkeesti vaan ostamaan valkoista, ovathan kuitenkin pestävät ;) Voi, laita kuvia tein koiruliinista :)

    minnamarika,
    Kyllä :) JA arvaa kuka on onnellinen ;) Teddy oikein kiusallaan kävi syömässä punaisia ruokanappuloitaan ja värjäs sohvaa niillä, mut lähti pyyhkimällä puhtaaks...sitä spraytä on ostettava :) Joo, just osuva "jopa tajun" :DD

    VastaaPoista
  8. Kylläpä näyttävät kauniilta! Tila suureni kovasti. Arkku sohvapöytänä näyttää myös oikein hyvältä valkoisten sohvien kanssa. Oikein onnistunut muutos!

    Teddy on IHANA!! :)

    VastaaPoista
  9. Ihan varmasti oot iloinen,näyttää NIIIIN hyvältä!! <3 <3
    Mitähän kaikkea valkoista oot shoppaillut!Jään oottelemaan!:)

    Meen ihasteleen kuvia vielä uudelleen! <3

    VastaaPoista
  10. Kylläpäs muuttui olkkarin ilme. Upealle näyttää! :)

    VastaaPoista
  11. Ihanan raikas muutos! Valkoisen vallankumous on alkanut! Et huomaakaan, kuinka se kuiskuttaa sulle korvaan ja huomaat haalivasti ympärille lisää valkoista ;)

    PS. Kantsii suihkuttaa ainakin istuintyynyt + käsinojat tekstiilisuojasprayllä. Kestävät sitten vähän paremmin käytössä. Ihana Teddy sohvannurkassa!!

    VastaaPoista
  12. Onnea uusien mielettömän hienojen sohvien omistajalle, olen kyllä kade sen voin tunnustaa :) Hyvältä näyttää kokonaisuus nyt!

    VastaaPoista
  13. Ektorpit on kyllä tosi hienot! Oon miettinyt Ektorpia meidän takkikseen. Valkoisena sen tietty haluaisin, mutta ongelma on se, että kissat tykkää katsella juuri takkiksen ikkunasta maailman menoa pihalla. Ja kun noita karvakasoja on kaksi, sen tietää miltä ihana valkoinen sohva pian näyttäisi ;) hmmm... mutta toisaalta sinne passaisi tosi kivasti pari rottinkinojatuoliakin :)
    Oikein kivan näköinen olkkari muutenkin! Vois tuoda kivan kontrastin valkoisiin sohviin, jos telkkutason vetäis pikkasen vielä tummemmaksi? Toki valkoinen on aina hyvä valinta myös ;D

    VastaaPoista
  14. On kyllä ihanan näköiset noi valkoiset uudet sohvat! Tosi iso muutos! Ja kuinka odotettavaa, että pikkukoiran piti tarkistaa huonekalut joka puolelta! ;)

    VastaaPoista
  15. Niin onhan se kyllä totta että päälliset saa pestyä. On se valkoinen vaan niin ihana väri ja ajaton. Olen pikkuhiljaa meille vaihtanut valkoista, ruskeaa ja harmaata. Juuri eilen takka sai uuden värityksen :)

    VastaaPoista
  16. Kyllä ne vaan on niin upeat!!! Hienosti sopivat teidän olkkariin. Olkkarin ilme muuttui kyllä kertaheitolla. Todella onnistunut muutos :D Samaa odotan myös minä, mutta vain yhden sohvan muodossa :D Terkut superihanalle Teddylle!!! Niistä häkkiasukeista: sellaisista en ole kuullutkaan... Meillä on ollut kaneja ja hamstereita, mutta nämä tapaukset ovat ihan uusi tuttavuus...

    VastaaPoista
  17. Christina,
    kiitti! :) Tila tosiaan näyttää paaaljon suuremmalta ja varmasti onkin sen möhkön jälkeen :D Teddy kiittää Wuf ;)

    Niina,
    :D Lisä muutoksia vielä odottelen, eli tv-tason muutosta jne. sitten oon supertyytyväinen :) Enpä saanutkaan vielä tänään kuvattua ostoksia, mutta huomenna :)

    Peikkotyttö Hanna,
    Kiva, kiitos! :) Olen kyllä happy! =))

    Sally,
    hih, kiitti! Kuule se valkoinen on alkanut jo kuiskimaan joka nurkan takana ja hyökkii suorastaan päälle :DD Kiitti vinkistä, täytyy ostaa suojaspraytä :)

    Anniina,
    kiitos! :) Kokonaisuutta täydentää vielä uudet verhot, jotka saan tän kuun lopulla ;)

    Naksu,
    vähän minuakin epäilytti valkoinen väri tuon meitin koiruliinin takia, mutta onneksi ovat pestävät ja vinkkejä saanut suojata ne tekstiilisuojilla...eli ei muuta kuin Ektorp-kauppaan ;) Rottinkituolit on kyllä ihanat, sellaisesta haaveilin yhdestä tummasävyisenä valkoisella pehmusteella olkkariin...mutta ei mahdu :)Luulen, että koitan värjätä tv-tason tummemmaksi ja jos menee mönkään ostan valkoiset ;))

    Maiu,
    niinpä, tykkään kyllä ihan kybällä :) Teddy on aina mukana ihan missä vaan jotain tehdään ja sohvat sai heti kyytiä :)

    mimma86,
    valkoinen on niin ihana väri, kun siihen sopii mikä vaan :) Oi, minkävärinen takasta tuli, oletko postannu jo siitä?

    Niina,
    kiitosta! :) Se on kyllä uskomatonta miten tilasta tuli ihan erinäköinen vain vaihtamalla ruskean valkoiseksi :) Koskas käyt hakemassa oman Ektorpin? :) Teddy lähettää terkut takas, wuh! :) Käy katsomassa esim. Googlesta hakusanalla "DEGU", ne on tosi hauskoja otuksia, kylläkin tosiaan aika uusi laji Suomessa...tietääkseni. Maksavat n. 80€/kpl ja elävät n. 10vuotiaaksi :)

    VastaaPoista
  18. Olen kateellinen.

    Eipä muuta. :D

    VastaaPoista
  19. WAU! Näyttää kyllä mielettömän hyvältä :) Ja toi matto on piste iin päälle. Ihanaa illanjatkoa :)!

    VastaaPoista
  20. Johanna,
    voi sua :D

    Maria,
    kiitti, tykkään kanssa tositosi paljon:) Maton ryöstin ruokapöydän alta, eli siihen pitäis jonkinlainen hommata tilalle...karvalankaversio ei muutenkaan paras mahdollinen ruokapöydän alla :)

    Illanjatkot sinnekkin! :)

    VastaaPoista
  21. Takasta tuli yllätys yllätys valkoinen! En ole vielä ehtinyt postaan mutta voin nyt laittaa heti kun olen koneella :)

    VastaaPoista
  22. Oi että ihanat ektorpit :) tahtoisin myös mutta kun lapset ovat niin pieniä vielä..täytyy odottaa 10 vuotta :D jospa saisin ne sitte!!

    VastaaPoista
  23. Äiti mitä sä selität, deekut makso YHTEENSÄ 80e :D

    t. Jena, en jaksa kirjautuu

    VastaaPoista
  24. Nyt on pyytämäsi kuvat blogissani ja vähän muutakin. Käy kurkkaamassa jos ehdit :)

    VastaaPoista
  25. Huomasin vasta äsken s.postissani että olit kysellyt siitä postauksesta. Mites se sitten niinkun tehdään? Mulla varmaan asetuksissa jotain vikaa... Katson sitä illemmalla. Lähdetään nyt ikeaan :)

    VastaaPoista
  26. kivan näköstä! :D toi teidän koiruus tuntuu hauskalta tapaukselta :)

    VastaaPoista
  27. Näkyykö mun postaus nyt? Jotain vikaa siinä on jos ei näy, en tiedä mitä mutta yritän selvittää...

    VastaaPoista
  28. mimma86,
    takastanne tuli kyllä tosi hyvännäköinen! :) Täytyypä yrittää tota miest ylipuhua meidän takan maalaamiseen :)

    Nyt näyttäs viimeisin postauksesi tulleen normaalisti :) Joskos se siten siitä lähtis rullaamaan:) Tulen vielä vierailulle kommentoimaan :)

    -Heli-,
    hei Heli, ne on pestävät, eli ei muuta kun hakemaan omat Ektorpit kotiin :)

    Jena,
    voi ei, niin olikin...sorry =))

    Noora,
    kiitti! :) Meitin koiruus ON hauska tapaus =)) Tulehan toistekkin vierailulle! :)

    VastaaPoista
  29. Joo hyvä juttu että näkyy! Eihän se postaus ollu vaikeeta mutta onneksi tietokone-nero mieheni auttoi mua! Taas on tyhmä olo mutta opinhan uutta :)

    VastaaPoista
  30. Niin ja kiitos että pidit meidän takan uudistuksesta :)

    VastaaPoista
  31. Kiitos käynnistä =)

    Hienosti soffat sopii teille ja kivoja ostiksia
    Ja niin suloinen tuo teidän koira

    VastaaPoista
  32. Sarppa,
    kiva kun tulit vastavierailulle! :) Kiitti, sohvista olen itsekkin really happy :)
    Teddy on suloinen, kiitti wuh! ;)
    Tulenkin vielä kirjautumaan lukijaksesi :)

    VastaaPoista
  33. Hei,
    Kaunis on olohuone ja niin ihana tuo Teddy.. Voi lutunen sentään ;)

    VastaaPoista
  34. Ihana muodonmuutos! Ja tuo lattia on aivan upea. Muistatko mitä sävyä se on? Katseltiin ehkä vähän samantyylistä keittiöön ja nyt kyllä harmittaa kun ei otettu :D

    VastaaPoista
  35. jade,
    hei! :) Kiitos! :) Teddy kiittää, wuh :)

    Miia,
    kiitosta! :) Lattia on pähkinän sävy, mutta niitäkin on niin paljon eri valmistajilla ja kaikki eri värisiä vaikka pähkinänä myydään.

    VastaaPoista
  36. Todella hyvännäköistä ja chivava aivan liian ihanainen.

    VastaaPoista
  37. RBW,
    kiitti! :) Teddy kiittää, wuh! ;)

    VastaaPoista
  38. Siis hyvänen aika, en keksi edes mitään sanottavaa, teillä on niin kaunista!

    Teddy on ihana :)

    VastaaPoista
  39. Marsu,
    :)),kiitti! :))
    Teddy kiittää, wuh! ;)

    VastaaPoista