torstai 10. maaliskuuta 2011

Kommentointi or No comments

Blogimaailma on imaissut mut ihan mukaansa. Välillä tulee täys töppi ja ei huvita ollenkaan, ei postata, eikä muitten blogien kommentointi. Joskus taas kiertää kaikki blogit ahmien muitten ihania koteja ja kommentointi käy kuin luonnostaan.
Kommentointi  muitten blogiin on kivaa, mutta vähintään yhtä kivaa on käydä katsomassa mitä blogin pitäjä on vastannu kommenttiin. 
Nytpä mua kiinnostais tietää tykkäättekö te että blogin pitäjä vastaa kommenteihinne yksilöllisesti, eli jokaiselle erikseen tai ylipäätään ja käyttekö kommentoinnin jälkeen kattomassa onko blogin pitäjä vastannut kommenttiinne? 

Ja sit vielä toinen kysymys, mitä kautta te luette blogeja, bloggerin, blogilistan vai minkä kautta?

Ja hei katsokaa...mun eka Riviera Maison....vai onko? Tunnistaako kukaan? Hurrikaani osa "köyhäin hopeaa" alaosa valkoista metallia. Löytöni kirppikseltäni...monen monta päivää sitä ihastelin ja tänään katsoin tarkempaan...siinä on Riviera Maison tarra! Hintaa oli 4€.


Tähti kaitaliina  myös uusimpia hankintojani :)Torstai on toivoa täynnä!

21 kommenttia:

 1. Itselläni on paljon blogeja joissa vierailen.Täytyy myöntää että harvoin tulee käytyä katsomassa mitä blogin pitäjä on vastannut kommenttiin,oikeastaan vain silloin kun kysyn jotain.Tämä johtuu ihan puhtaasti siitä ettei aika riitä.Vähäisen ajan puitteissa on mukava vierailla mahdollisimman monessa blogissa ja jättää vaikka pienikin kommentti muistoksi.
  Täytyy myös myöntää,etten omassani blogissakaan vastaa tästä syystä yksillöllisesti,vain kysymyksiin ja yhteisesti.
  Tämä oli hyvä postaus,sillä olen itsekin monesti miettinyt ihan samaa asiaa.

  Seuraan bloggerin kautta blogeja,hallintapaneelin tai sitten oman blogiluettelon.

  Upea hurrigaani.Ja edullinen.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Tuo liina on kovasti mieleeni :)

  Minä luen blogeja vain bloggerin kautta, ja kyllä minusta on kiva että bloginpitäjä kommentteihin vastaa, ei nyt ehkä jokaiseen tarvi yksitellen kuitenkaan; voi sitten vaikka erikseen vastata kysymyksiin ja muuten yhteisesti kiittää kaikkia?

  Hyvää toiveikasta torstaita :)

  VastaaPoista
 3. Minulla on oma blogilista kun kirjaudun tänne bloggeriin, eli bloggerin kautta luen. Ja tykkään siitä, että bloginpitäjä vastaa henkilökohtaisesti siitä tulee silloin henkilökohtaisempi ja tilaan myös kommentit sähköpostiini, jolloin pystyn katsomaan, että mitä muut ovat kirjoitelleet aiheeseen tai bloginpitäjän mahdollisesti vastannut minulle.

  Kivaa torstaita.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun otit asian puheeksi! Minä käyn blogeja lukemassa melkein aina blogerin kautta.
  Viihdyn niin monissa blogeissa että jos kommentoin jotain ilman kysymyksiä, niin en palaile myöhemmin kattelemaan...joillain on vielä niin nopea postailutahti, että sitä tulisi sitten istuttua aina tässä koneen äärellä.
  Minusta se on kiva tapa että käy vastailemassa kommentoijalle kysymyksiin hänen omassa blogissaan tai tarpeen vaatiessa sähköpostilla.
  Olen yrittänyt pitää aikarajaa itselleni muutenkin täällä kyläillessä, siksi aina ei vaan ehdi kommentoida kaikille:)
  Ja ei kai tästä olekaan tarkoitus stressiä ottaa ;D
  Iloista viikonlopun odottelua sinulle ♥

  VastaaPoista
 5. Lueskelen pääsääntöisesti niitä blogeja, jotka omassa blogissani olen laittanut blogilistalle. Tykkään jos bloginpitäjä vastaa kommenttiini silloin, jos kommenttini on jotenkin erityinen ja kertoilen omia mielipiteitä tai ehdotuksia kommentissani. Tällöin käyn katsomassa onko vastausta tullut. Jos kommentoin vaikka tyyliin "kaunis koti" en odota vastausta enkä sitä myöskään käy katsomassa.
  Kommentteja on kiva saada ja niitä on kiva jättää :)

  VastaaPoista
 6. Mie oon kanssa näitä aina välillä pohtinut...

  Seuraan aika monia blogeja bloggerin kautta ja sitten blogissani on vielä lista muista blogeista joissa säännillisesti vierailen.

  Kommentteja on aina ihana saada. ;)
  Itse kommentoin aina miten aika antaa myöden. Niiden blogeihin jätän aina merkin käynnistäni, jotka miullekin ovat kommenttia antaneet. Joskus laitan kommenttilaatikkoon kiitosta ja vastauksia. Kysymyksiin käyn vastaamassa myös kysyjän blogiin tai sähköpostiin.
  Itse en ainakaan ehdi käydä katsomassa enää toisten blogeissa, että mitä viestiini on vastattu. Miusta on tosi mukavaa, jos ainakin kysymyksiin vastaisi henkilökohtaisesti kysyjän blogiin tai sitten sähköpostiin. :)

  Aikaa säästääkseni en enää edes kommentoi niihin blogeihin, jotka eivät kommentteja huomioi. Miusta oisi ystävällistä käydä ainakin aina kerran kurkkaamassa kommenttia antavan blogiin. ;)

  Huh... Tuo malja on hiano!!!! ♥

  VastaaPoista
 7. Kätevimmin seuraan suosikkiblogejani Bloggerin suosikkivalikosta! Uusimmat päivitykset nousevat kärkeen ja ne on helppo löytää.

  Harvoin palaan katsomaan, onko blogin pitäjä vastannut jättämääni kommenttiin. Aika ei vain riitä sellaiseen, kun seuraan kuitenkin useita kymmeniä kivoja blogeja ;) Mutta ruksaan aina sen vaihtoehdon "lähetä jatkokommentit sähköpostiini" jos aihealue on kiinnostusta herättävä.

  VastaaPoista
 8. Heippa

  Olen kyllä aivan samaa mieltä edeltävien vastaajien kanssa!
  Itse olen miettinyt aivan samaa asiaa...
  Onpa ihana lyhty!
  Oikein hyvää torstaita
  Halauksin Nina

  VastaaPoista
 9. Moikka!
  No minä tilaan blogiasi blogilistan kautta ja tykkään siitä, jos bloggaaja vastaa jokaiselle kommentoijalle erikseen ;) Se tuntuu jotenkin siltä, että kommentteja arvostetaan ja siitä tulee minusta parempi vuorovaikutus kuin jos jättäisi vastaamatta tai vastaisi kaikille yhtäaikaa.
  Sinulla on ihana, hieno ja inspiroiva blogi, valitettavasti olen vaan aika laiska kommentoimaan. :)
  Iloista kevään odotusta!

  VastaaPoista
 10. Moi! Tiedätkö jotain kivoja sivuja joilta voisi ostaa kivannäköisiä koirantarvikkeita (ruokakuppeja, peti) koska niitä on mielestäni monessa paikoissa vain rumia? Tiedätkö sinä? :)) paras blogi!

  VastaaPoista
 11. Hei, olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa ja saanut kivoja ideoita sinulta, joten kiitos niistä. Päätinpä sitten perustaa myös oman blogin, joka on vielä vähän lapsen kengissä, mutta voit käydä kurkkaamassa osoitteessa vivalavintage-mimma86.blogspot.com T. Minna

  VastaaPoista
 12. JaanaElina,
  niinpä, mullakin on paljon blogeja joita luen ja useimmiten kommentoin, mutta jos aihe ei niin kiinnostava niin en väkipakolla keksi kommentoitavaa.
  Kiitti kommentistasi! :)

  Johanna,
  kiitti! :) Sitä olen just miettinyt, et käykö kukaan lukemassa mun vastauksia, tykkään kuitenkin vastata jokaiselle kommentoijalle erikseen :)

  Johanna,
  samaa mieltä kanssasi. Vaikka luenkin paljon blogeja ja kommentoin moniin, niin käyn kuitenkin toiseen otteeseen katsomassa mitä blogi pitäjä on vastannut :) Kyllä päivän aikana tulee monenmonta kertaa kirjauduttua bloggeriin ;)

  Riitta,
  totta, stressiä ei missään nimessä pidä ottaa kommentoinnista/kommentoimatta jättämisestä :) Sitäpä en olekkaan ajatellu, et vois käydä vastaamassa kysymyksiin kysyjien omissa blogeissaan, ajatellut vain, että tulevat katsomaan mitä olen vastannut :) Kiitti kommentistasi :)

  Anniina,
  niinpä, kiitti kommentistasi :)

  Peikkotyttö Hanna,
  juu kyllä se kieltämättä vaikuttaa omaankin kommentointiin muiden blogeihin, jos ei saa kommentteja ollenkaan vastavuoroisesti. En ole ennen ajatellut tuota että jos joku kysyy jotain, että kävisin vastaamassa hänen blogiin...täytyypä alkaa vastailemaan :)

  Sally,
  itselläni kuluu aikaa tähän bloggailuun päivästä välillä monta tuntia ja olen sen verran utelias luonne, että käyn katsomassa onko kommenttiini vastattu :)

  Nina,
  heippa! :) Kiitti, lyhty on ihana ja ihka ensimmäinen RM :)

  Kat,
  kiva kun tulit kommentoimaan ja kiitos ihanista sanoistasi. :)

  Anonyymi,
  moi! Yksi tosi ihana koirantarvikkeita myyvä sivusto on : www.yappyfashion.fi. Voi kiitos!

  mimma86,
  heippa! Ja kiva kun tulit kommentoimaan, kiitos! :) Tulenpa heti käymään blogissasi :)

  VastaaPoista
 13. kiva aihe, itellä ollu tästä samasta postaus työn alla jo jonku aikaa :)). oon siis miettiny samoja asioita itekki!
  mä seuraan blogeja ihan vaan ulkomuistista ja sit joidenki blogien blogiluettelosta (sivupalkissa) eksyn seuraavaan ja seuraavaan jne.
  en kommentoi juurikaan blogeihin, joissa kirjoittaja ei vastaa kommentteihin. arvostan sitä, et kommentteihin vastaillaan ihan one by one :).
  aina ei kyllä tosiaan ehdi kommentoida, eikä edes lukea monta blogia päivässä!
  ja sit toi et jos kysyn bloggarilta jotain, ni oletan saavani vastauksen siihen samaan paikkaan missä kysymyksen esitin. jos on kyseessä uusi/harvemmin lukemani blogi, tilaan vastauksen sähköpostitse. en oleta et bloggari metsästää mut omaan blogiini ja vastaa siellä :D.
  nämä tutut blogit sitten, kuten tämä sun :). ni näissä käyn lukemassa aina seuraavalla visiitillä mitä oot vastannu edelliseen kommenttiini :). se on sitä mukavaa vuorovaikutusta, joka tekee tästä niin kivaa :)!

  VastaaPoista
 14. hups, unohdin sanoa et tuo verhokangas sopis aivan ihanasti teille!!! :)

  VastaaPoista
 15. S,
  ollaan ihan samoilla linjoilla kommentoinnin ja kommentteihin vastaamisen kanssa :) Tiedän aina saavani sulta jonkun kivan vastauksen kommentiini ja siksipä käynkin usein saman päivän aikana kattomassa, joko olet ehtinyt vastaamaan kommenttiini :D Ja todellakin on paljon kivempi kommentoida blogeihin, josta saa edes jonkinlaisen vastauksen kommenttiin....tosin ymmärrän, ettei kaikilla ole aikaa viettää koneella ylenmäärin :) Mutta niinkun sanottu, yhtä kivaa saada omaan postaukseen kommenteja kuin toisen postauksen antamaan kommenttiin vastauksen, hih...johan on kommentointia kerrakseen tämäkin vastaus sulle =))

  Ja kiitos, uskon, että kun verhot joskus päätyvät ikkunaan (kiinni mun taidoista ne verhoiksi valmistaa) ja kun saapuvat tämän kuun lopulla, olen itsekkin niihin tyytyväinen...jokainen kommentoija on mulle niin vakuuttanut, että sopivat :)

  VastaaPoista
 16. Blogeja on niin paljon, etten käy myöhemmin katsomassa onko vastattu vai ei kommenttiini, paitsi jos olen kysynyt jotain. Minä vastaan omassa blogissani ihan yleisesti, en yksitellen jokaiselle. kysymyksiin pyrin aina vastaamaan.

  VastaaPoista
 17. Liisa,
  vastaanpa nyt kuitenkin tähän kommenttiisi vaikket sitä tuliskaan lukemaan, et niinhän se on, kun on paljon ihania blogeja, niin aikaahan siinä menis vaikka kuinka paljon, jos moneen kertaan käy lukemassa. Itse kyllä teen niin. :) Näyttäis olevan suurin osa tähän kysymykseeni vastanneista, että eivät tule toiste katsomaan onko vastattu :) Harmi sinänsä, aina kuienkin jatkossakin rustailen jokaiselle jotain :)

  Kivaa alkavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 18. Kyllä mä käyn sit lukemassa vastaukset kommentteihin, esim. sillon kun huomaan, että on tullu uusi postaus (blogilistalta), niin käyn katsomassa sen uuden ja sit myös sen postauksen kommenttiboksin, jonne oon jättäny kommenttia, niinku nyt esim. tähän postaukseen. Kyllä siitä vaan hyvä mieli tulee, kun saa vastauksen.
  No mutta juu, hyvää viikonloppua sulle ja myös koko perheelle! ps. Aivan superihana huone sun tyttärellä! Just tuommosen minäkin olisin halunnu teini-ikäisenä / nuorena.

  VastaaPoista
 19. Kat,
  niinpä, se onkin just hyvä tapa käydä kurkkaamassa vastaus samalla kun käy lukemassa uuden postauksen :)
  Kiitti, tytär itse saanut valita mitä huoneeseensa haluaa....(piloille hemmoteltuko esikoinen? :DD)No saa poika ihan yhtä vapaasti valita :)

  Kivaa viikonloppua sinullekkin! :)

  VastaaPoista
 20. Usein käyn katsomassa onko blogin omistaja vastannut, jos olen kommentoinut jotain muuta kuin "ihania kuvia" jne. Käyn myös itse vastaamassa kommentteihin. Yhdessä blogissa blogin omistaja ei kommentoi koskaan millään tavalla eikä vastaa kysymyksiin ja siitä tulee vähän inhottava olo :/

  VastaaPoista
 21. Miia,
  jep, niin teen minäkin :) On kyllä tosi tylsää jos ei edes vastata jos jonkun kysymyksen esittää, tuntuu välinpitämättömältä :/ Mutta jokainen taablaa tyylillään ;)

  VastaaPoista