sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Takkahuone

Takkahuone haluaisi kokea seuraavaksi muutoksen....mutta miten, olen neuvoton. Baari vie suuren osan, eikä se mahdu muualle.


Lattiasta tykkään tosi paljon  ja valkoiset paneliseinät myös ok.



Tummat kalusteet taas tuottavat päänvaivaa...tykkäisin, mutta pimentävät tilaa niin kauheesti.


Sohvan tilalle tulossa jossain vaiheessa se kaikkien bloggarien suosima Ikean Ektorp :)


Kuntopyörä lähdössä varastoon



Teddyn luutkin päässy kuvaan :)


Takkahuone laajenus on jälkeenpäin tehty ja tiiliseinä oli talomme värinen, eli keltainen tiili ruskeilla saumoilla...ei kiva, mutta maalasimme sen valkoiseksi ja nyt tykkään. Takan haluisin myös maalata, mutta mieheni ei ole samaa mieltä :/

Kertokaahan mitä tekisitte, jos tämän huoneen saisitte sisustettavaksenne ;)
Baari tuli ostettua joitakin vuosia sitten...ihan turha kapistus (hih.tyttären synttäreillä tuli Tequilaa napsittua siellä), mutta jotensakin ei haluis siitäkään luopua :/


Ihanaa laskiaissunnuntain jatkoa!

15 kommenttia:

  1. Onpas teillä komia baaritiski. Harvoin tuollaisia näkee, mutta tosi kiva. Valkoinenhan se avartaisi tilaa, mutta nuo tummat huonekalut on kyllä kauniit. Kivaa sunnuntain jatkoa :)

    VastaaPoista
  2. Tuo baarihan on makee! Taitaa teidän mies olla metsämiehiä:) En osaa nyt sanoa mitä muuttaisin. Jotain jenkkityyliä sinne vois tuoda lisää. Se on aika eheä kokonaisuus nyt.

    VastaaPoista
  3. Huikean hieno lattia!!

    Kyllä minäkin laittaisin takan valkoiseksi! Mutta sellaisia ne isännät on, aina kaikkien hienojen ideoiden tiellä :)

    VastaaPoista
  4. tosi kivasti passaa tuohon huoneeseen tollanen lattia ja valkoiset paneeliseinät. myös valkoinen tiiliseinä on mun mielestä ihana yksityiskohta!
    mulle tuli heti mieleen et maalaisin takan valkoiseksi :)

    VastaaPoista
  5. Voi tuo baari on just sellainen, mistä mun mies haaveilee. Meille sellainen ei kuitenkaan mahdu minnekkään. Mites jos sohvan tilalle Ikean Kivik (kuten meillä), takka valkoiseksi. Tuo lattia ja nuo tummat huonekalut menevät kyllä hienosti yksin valkoisen kanssa. Joku valkoinen nukkamatto voisi myös sopia sohvan eteen. Ja jollei vielä ollut tarpeeksi valkoista, niin mitäs jos kattolistan maalaisi valkoiseksi :)
    Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

    VastaaPoista
  6. Ihan mahtava huone! ♥♥♥ Tykkään niin kanssa tuosta tummasta puusta, mutta se on kyllä totta, että hämärtää huonetta. Mutta varmaan se valkoinen sohva jo tuo paljonkin valoa huoneeseen. ;) Hmmm... Seiniltä kun karsis keräilyhirviä ja vähän tauluja, niin sekin toisi lisää avaruutta ja valkoisuutta..?
    Lattia on ihana. ♥

    VastaaPoista
  7. Kuntopyörä muuten EI lähe varastoon, kyl mä koht saan aikaseks alkaa kuntoilee! :D

    VastaaPoista
  8. Johanna,
    kiitti! :) Onhan se hieno, vaan niin iso ja vaikea sisustuselementti :)

    Taikku,
    hih, kiitti! :) Eipä ole mies metsämiehiä vaan hirvet oli mun hullu keräilyharrastus vielä joitakin aikoja sitten...pikkuhiljaa raksinut niitä pois :) Asumme Mäntsälässä, jonka vaakunassa Hirvi, siitä tuli se harrastus :)

    Johanna,
    juu lattiasta tykkään tosi paljon. Vähän olen saanu miestä pehmitettyä takan maalaamisen kannalle...saas nähä kui käy ;)

    S,
    kiitti! :) kylkyl, lattia ja seinät on ok, takan maalaus valkoiseksi ehkä kuitenkin jossain vaiheessa mahdollinen ;)

    Maria,
    meillä on ollut baari ihan yhdessäolomme alkutaipaleelta saakka, ensin mieheni oma tekemiä ja sen jälkeen tämä komistus tuli ostettua Sisustustalo Sherwoodista ja rahaa siihen uppos 3tonnia, siksi siitä ei raaskis nytkään luopua...vaalea nukkamatto tulossa ja kiitos ideasta sohvan suhteen, näyttää hyvältä sekin vaihtoehto...Ektorpissa ihan mieletömän hyvä istua. :)

    Peikkotyttö Hanna,
    kiitti! :) Tumma puu on kans mun mieleen ja saavat jäädä. Hih, mun hirvikeräilyharrastus on loppunut ja tavaramäärä huisisti vähentynyt...viimeinen kuva missä takka näkyy on otettu kuukausia sitten ja hirvet myös...pikkuhiljaa lähdössä muutakin :)

    Jena,
    kuulkaas nyt tyttäreni, mitens olen kuullu ton saman joka kerta kun uhkaan sen viedä varastoon :D Saat sen sun huoneeseen! =))

    VastaaPoista
  9. Ihana huone <3 Upea baari ja lattia :) En muuttaisi mitään, ehkä maalaisin takan mutta muuten toi on just hyvä :)

    VastaaPoista
  10. Vau! Teil on oma baari!!! kyl mä viihtysin tuolla :) Ehkä mäkin tuunaisin takan eri näköseksi mut enpä juuri muuta.
    Mukavia suunnitteluhetkiä ♥

    VastaaPoista
  11. ♥Love your blog Love your dog♥

    VastaaPoista
  12. Miia,
    voi kiitos! <3

    Riitta,
    juu baari on muttei baarimikkoa ;)) Kiitti kyllä suunnitteluun taas tuhraantuukin aikaa, kun en taas osaa päättää...takanmaalauksessa pieni mietintätauko...valkoinen takka valkoista seinää vasten vois hukkua :S Mut minkäväriseksi sitten?

    Mary♥Mur,
    Oh, you are so sweet, thank You for Your lovely words! <3

    VastaaPoista
  13. Mun ehdotus on takan maalaus vaaleanharmaaksi. Ja sohvapöydän/arkun alle iso valkoinen matto.

    -Tanja-

    VastaaPoista
  14. Molemmat tyttäreni ja minä pidimme myös tuosta samasta laminaatista. En uskaltanut sitä heidän huoneesiin kuitenkaan ostaa, koska pelkäsin siitä tulevan sekavan. Olisinpa nähnyt nämä kuvat aikaisemmin, nyt olemme ehtineet ostamaan jo toisen laminaatin. On tosi hieno!!

    Oikein ihanaa naistenpäivää!! ja laskiaistiistaita :)

    VastaaPoista
  15. Tanja,
    kiitti mielipiteestäsi :) Vaaleanharmaa ei ehkä ihan suosikkiväri, mutta harkitaan ;) Vaaleaa matto tulossa pöydän alle :)

    Mia-Willa Oliviasta,
    voi, kuvia laminaatista oli jo aiemminkin takkahuoneen kuvissa. Tykkään kyllä kanssa tosi paljon.

    Ihanaa naistenpäivän ja laskiaisen jälkeistä päivää ;)

    VastaaPoista