torstai 25. marraskuuta 2010

Jouluhulluutta :D

Kaikki bloginpitäjät tuntuvat olevan jouluhulluja vai oliskos se vaan niin, että hulluus tarttuu ;)) Ainakin itse olen paljon aikaisemmassa joulujuttujen kanssa kuin aiemmin ja olen samaa lukenut muistakin blogeista, että ajoissa ollaan :) Ja eihän siihen jouluun nyt enää ole kuin kuukausi :D


Tuunasin vähän piparipurkkia, eli säkkikangas-suikaleeseen teksti "Piparit" ja "Keksit" ja laitoin vyötteeksi ympärille ja siihen vanhat ruosteiset piparimuotit timantteineen roikkumaan.


Laitoin yhteen isompaan hurrikaaniin kirppikseltä ostamani tähtivalot, eivät ehkä pääse siinä ihan oikeuksiinsa, mutta paremman paikan puutteessa menköön nyt siinä :)


Tämän tähdenmuotoisen metalliverkko alustan mieheni spreijasi valkoiseksi (kuva alla), kun ei meinannut oikein muuten erottua tummasta senkistä.Tuunattu pikku-kori

Mutta tosiaan, kun joulun jälkeen sitten haluaa kodin pian neutraaliksi, niin nautitaan siitä joulusta sitten jo reilusti ennen.:)
Vielä on ajatukset hukassa, että millä väreillä tänä jouluna mennään :S Sohva ja kalusteet ovat tummat, niin koristelusta tulee äkkiseltään tunkkaista. Antakaahan vinkkejä, mikä väri sopisi tummanruskeaan...valkoinen ainakin :))


Yritän aina vastata antamiinne kommenteihin, mutta nyt haluan vielä kiittää erikseen, eli ;
Sydämellinen (tähdillä höystettynä, hih) kiitos kaikille, niin uudet kuin vanhatkin lukijani!
Kommentteja on  ihana saada, aina bloggerin avatessaan hätkähtää, että taas tullut kommenttia, vaikka juttuni välillä ovatkin vähän "small talkia", vai mitä se oli =))

Mukavia pakkaspäivien jatkoja!

7 kommenttia:

 1. tulipa kaunis ja tunnelmallinen piparipurkki! munki pitäis hommata joku meille sopiva piparipurkki :), vielä ei oo tullu vastaan...

  mä laittaisin teille valkoisia ja hopeisia joulukoristeita, nehän sopii tosi kauniisti ruskean kans! ja jos haluaa, sopii joukkoon myös muutama joulunpunainen pilkahdus :).

  kiva että vastaat kommentteihin, ite arvostan sitä blogin kirjoittajassa suuresti! ja sun blogia on muutenki kiva lukea, se on piristävä ja kirjoitat ns. pilke silmäkulmassa :))

  t. jouluhullu!

  VastaaPoista
 2. Hei,olen "S" ja olen jouluhullu :DD
  Hei, "S", ihana että kommentoit ;)

  Sun blogias on kanssa aina yhtä ihana lukea, kuuluu lemppariblogeihini :) <3

  Se on toiseksi kivointa heti omaan blogiin tulleiden kommenttien jälkeen, käydä katsomassa onko toisen blogiin jättämään kommenttiin vastattu :) itse siis kanssa arvostan todella sitä, että vastataan jokaiselle erikseen :)

  T. jouluhullu blogien kautta :DD

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kirppisvinkistä, pidetään mielessä jospa joskus sinne päin ollaan matkalla. ;)

  Mie olen yleensä aina aika ajoissa joulun laitossa, nyt taisin innostua jo lokakuun alussa jotakin laittamaan ja tekemään. ;D

  Ihania tuunauksia ja koristeita ja TÄHTIÄ esillä. ♥♥♥

  Kaipa tummanruskeaan sopisi kirkkaan punainen ja hopea/vaalea harmaa ainakin... Tai sitten vaikka talvisen vaaleansinistä!? ;)) No valkoinen ainakin. :))

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania tuunauksia! Näitä on aika kiva katsella, kun tuntuu, että oma pää on aivan tyhjä noiden tuunauksien kanssa :) Muutenkin tykkään kovasti seurata blogiasi :)

  Minä laittaisin myös ruskean kaveriksi valkoista ja hopeata, niin kuin S jo ehdottikin.

  Aiemmin en vastannut blogiini tulleisiin kommentteihin, mutta kun huomasin miten mukavaa oli, kun omiin kommentteihin vastattiin, niin päätin, että jatkossa minäkin vastaan jokaiselle erikseen. Vastaamisella kertoo kommentoineelle kävijälle, että juuri hänen jättämä kommentti on tärkeä <3

  Ihanaa alkavaa viikonloppua ja joulun odotusta!

  VastaaPoista
 5. Peikkotyttö Hanna,
  joulua on kyllä kiva laittaa :) Tähdet valtaa koko talon ja mies näkee tähtiä, ei antais enää yhtään ostella ;), siksi pakko itse vaan tuunailla tähtiä joka paikkaan :D

  Niina,
  kiitti! :) Tykkään myös sun blohistasi tosi paljon :)<3

  Joo hopea varmasti sopis hyvin :) Sitten vaan menee koko kuusen koristeet uusiksi, kun viime jouluna kuusessa oli punaista ja kultaa... =))Mutta kuusestahan voi tehdä muusta sisutuksesta eroavan, niin erottuu hyvin ;))

  Kommentteja on ihana saada ja ihana kun omiin antamiin kommenteihin vastataan :) <3

  Mukavaa alkavaa viikonloppua myös sinnekkin! Ja joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
 6. No nyt onnistui, painoin siitä lukijoiden yläpuolella olevasta lue painikkeesta. Olen tottunut, että se lue painike on tuolla blogin otsikon yläpuolella, tämä hämäsi. Hienoa, että pääsen nyt seurailemaan virallisesti tätä sinun blogia.

  VastaaPoista
 7. Johanna,
  ihanaa, että selvisi! ja kiva kun tulit lukijakseni :) <3

  VastaaPoista