torstai 14. lokakuuta 2010

✫ Hall ✫

Tästähän se olisi tämä blogi pitänyt aloittaa, eteisestä, mistä tullaan sisälle...mutta kun ei ollut kuvattavassa kunnossa vielä silloin. Nytkin vielä tulossa muutoksia, mutta tässäpä nyt tällaisena. Tuulikaapin remppa tulossa lähiviikkoina, eli sitten kun se valmis esittelen myös sen :)

Eteistilassa meillä on toisella seinustalla  Elfan liukuovikaapit kolmella isolla peilillä (lattiasta kattoon). Ja toisella seinällä lipasto ja peili. . 
Tyttäreni toi minulle tänään yllärinä hauskan luukullisen kynttilälyhdyn (joka nyt on tässä kuvaussessiossa rottinkisen tähden talona).
Alunperin rottinginvärisen matkasalkun tuunasin valkoiseksi, kulutin ja tähtiä peliin, tottakai ;) Valurautaiset tähtikoukut metallisessa kanaverkkokorissa myös tämän päivän löytö, jotka vielä hakevat paikkaansa.


Matkasalkku avainten ja muitten pienten käsistälaskettavien hilppeitten säilytyspaikkana.


Lyhty menossa terassille...ehkä, jos ei keksi jotain hauskaa käyttöä sisätiloissa sille.


Ja kukas muu kuin Teddy-boy siellä tekee kaappitarkastusta...läpi meni ;)

Talvi on tullut...hetkeksi...toivottavasti ei vielä ihan kokonaan ;) 

P.s. Perjantaina 15.10 Roosa-nauha päivä, Pukeudu Pinkkiin, pukeudutko sinä?

2 kommenttia:

 1. Viihtyisän ja kodikkaan näköinen eteinen teillä :) Täälläkin on lumi maassa, mutta viikonlopuksi on luvattu niin lämmintä, että taitaa tämä talvi olla tässä vaiheessa vielä ohimenevää. Hyvää alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Niina,
  kiitti :)
  Juu niinhän se taitaa olla, että lumet sulaa jo viikoloppuna :)
  Samoin mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista