torstai 29. elokuuta 2013

Suihkulähteen laajennus

Hehe, mulla näitä laajennusprojekteja riittää....ensin terden laajennusta ja nyt sit suihkulähteen vuoro :)
Teddykin mukana kuvauksissa.


Suihkulähteelle ei ole mahtunut oikein istuttamaan kasvillisuutta, mutta nyt mahtuu. Taka-alalle istutin ihanalta ystävältäni Suvilta saamani Pionin ja toinen pioni siirrettiin havupuiden alta, jossa se ei ole kukkinut ainakaan kymmeneen vuoteen, havupuut vie kaiken voiman pioniparalta....josko sen nyt muutaman vuoden päästä saisi taas kukkimaan :)


Mies oli jo sitä mieltä alkukesästä, että puretaan koko lähde, se kun on niin työläs pitää kunnossa, suihku oli koko ajan tukossa ja lirutti vaan vettä ja sen lisäksi allasala on liian pieni sille pumpulle, et tuulisina päivinä heitti vedet suihkusta yli. Sitten kekkasin, et eihän suihkulähteessä ole pakko olla varsinaista suihkua vaan riittäähän se että sammakon suusta tulee vettä ja laitoin lintujenjuottoaltaaseen sen räkimään ;)....nyt ei ole suihkun suuttimet tukossa ja vesi ei lennä yli....perfect!


Taustalla näkyvä koristekaivo alkaa olla seuraavaksi maalauksen tarpeessa ja tietty valkoiseksi.

Sain tyttäreltäni kivan haasteen, josta seuraavassa postauksessa.

Mukavaa viikon jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Näyttääpä upealta ja huolitellulta! Kaunis kokonaisuus :))

  En tiedä miksi, mutta mun kommentit ed. postauksissa eivät ole tulleet näkyviin, vaan ne ovat "palautuneet" virheilmoituksineen miulle takasin. Saa nähdä kuinkas nyt käy ;-))


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :)....Jenna kertokin, et olit yrittäny kommentoida....hmmm...en kyllä ny tiiä missä vika, kyllä siellä on kommentointi ihan kaikille sallittu. Mutta nyt tuli kommentti läpi :)

   Poista
 2. Ensimmäistä kertaa huomasin että teillä on todella iso piha ja koirulin alue on aidalla rajattu katoksen kohdalle. Miten olette päätyneet sellaiseen ratkaisuun ettekä laittaneet aitaa pihan todellista rajaa kiertämään? Hieno on suihkulähde ja terassi muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) Mulla on kommenttien tarkistus päällä, eli tulevat vasta mun hyväksynnän jälkeen näkyviin ;)...Joo siis ollaan aidattu vaan terassin alue, koska meiän piha on 2500m2 ja olis chihulle mahdoton alue aidata, on niin pieni että sais pelätä kuitenkin et jostain raosta pääsis karkuun...edellinen chihumme pääs ovesta karkuun ja jäi kotitiellä auton alle :(

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista