perjantai 17. helmikuuta 2012

One Lovely Blog Award tunnustus

Jonna ja Taikku, ihanaiset naiset antoivat minullekkin tämän ihanan tunnustuksen <3Haasteessa tehtävänä on:
kertoa linkin kera keneltä sai tunnustuksen
paljastaa 7 random-faktaa itsestään
laittaa tunnustus eteenpäin viiteentoista blogiin


1. Mulla on outo tapa, että mikään asia ei saa mennä ristiin, elikkäs, esim. jos otan pumpulipuikkoja rasiasta ja laitan ne pöydälle, niin ne ei saa olla ristissä keskenään :/ ...joo, weird :O


2. Nooh, tässä kohtaa voi kertoa, että kesästä tähän hetkeen olen laihduttanut 30kg, eli siihen mitä olin ennen esikoisen syntymää 20v. sitten :D Oon toivoton jojoilija, mutta nyt aion pysyä tiukkana :)


3. Rakastan järjestää teemajuhlia ja niissä on kaikki oltava viimeisen päälle....olen siis pedantti. Mietin koko ajan että mitä vois vielä olla paremminen ja puuttuuko jotain...samoin kävi kun Vaniljatähteä sisustettiin...


4. Oon toivottoman utelias... mun on vaan pakko saada tietää kaikki ja kaikesta...


5. Neitsyt olen horoskoopiltani, eli kun alan tekemään jotain, teen sen pilkuntarkasti....huom. kun alan tekemään...


6. ...olen siis hyyyvin laiska ja teen kaiken aina vasta viimetipassa


7. En kerkeä koskaan ajoissa mihinkään....akateeminen vartti on tuttu käsite :D
Olen toooosi vähän kerennyt lukemaan teidän blogejanne, kaikki aika on mennyt Vaniljatähden kanssa, enkä tiedä ketkä ovat saaneet jo tämän tunnustuksen, siksipä en nyt sitä jaa eteenpäin, mutta kaikki ihanaiset lukijani olette sen ansainneet, eli ei muuta kuin kertomaan faktoja itsestänne :)

Ensi viikolla paikallislehdestä tullaan tekemään "Unelma koti" liitteeseen juttu meiltä, eli siitä postailen sitten viimeistään lisää...ja ensi viikko täällä etelä-Suomessa talviloma koululaisilla....vaan ei mulla, nyyh ;)

Kivaa perjantaita!

6 kommenttia:

 1. Kivoja faktoja, ja hatunnosto painonpudotukselle! Täällä alkaa talviloma viikon päästä ja myös mä lomailen silloin, jes! Mukavaa perjantaita :)

  VastaaPoista
 2. Mieletön painonpudotus, onneksi olkoon! Koitahan jaksaa kiireiden kanssa. Stressissä ja kiireessä ittensä hoitaminen on monesti hankalaa. :)

  VastaaPoista
 3. Vau tuota painonpudotusta, hienoa!

  Mua huvitti tuo eka kohta, täsmää nimittäin myös meikäläiseen! Eli ei kuulostanut oudolta ollenkaan. ;D
  Tosiasiassa myös 3, 6 ja 7 passais minuun myös...niin ja se horoskooppimerkkikin on neitsyestä seuraava. ;)

  Iloa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut laihdutusprojektista! Pistä linkkiä lehtijutusta (jos se netistä löytyy) niin saadaan me kauempanakin asuvat lukea jutun :)

  VastaaPoista
 5. Ai että mä repesin tuolle sun ensimmäiselle faktalle. :---D Tuo vois olla kuin suoraan mun elämästäni, ja arvaa vaan kiinnitänkö täst edes huomiota kaikkeen ristikkäin olevaan! :--D Ihana! <3 Ootko muuten koskaan miettinyt miten monta hiusta on koko ajan ristissä sun päässä? :-/ (Toivottavasti en tällä pahenna sun fiksaatiota hulluuteen asti :--D)

  VastaaPoista
 6. Janina,
  voi ihana :)) Joo mulla on todella ollu varmaan 30v toi sama "ongelma" noitten ristikkäin olevien asioiden kanssa :D Ja APUA! et olis sanonu noistu hiuksista ;DD no ei vaan mä oon horoskopiltani neitsyt, eli todella pikkutarkka, eli myös hiukset on suorassa, haha :DD

  VastaaPoista