maanantai 11. huhtikuuta 2011

"You are beautiful"-tunnustus

All yoy need is White-blogin S haastoi minutkin tekemään tämän, kiitti tosi paljon, olet ÄSSÄ ja itsekkin really beatiful! <3"You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"


Kesä 2010 heinäkuu ja mieheni ja mun "kasikymppiset", eli 40+40 juhlat. Juhlia vietimme Hawaii-teemalla. Ihan mielettömän kivaa oli. 
Tässä meitin "kesäasunto", monta ihanaa reissua jo tehty :) Pidempi reissu keski-Eurooppaan suunnitteilla, jos ei tänä, niin varmasti ensi kesänä.Sitten vähän surullisempaan muisteloon. Kuvan ihana pikku chihu ei olekkaan meiän pikku Teddy, vaan Teddyn edeltäjä Chili, joka jäi kotitiellämme toissa syksynä traagisesti auton alle.  Kauhee ikävä :´´( 
Itku tuli nytkin :((


Päädyimme itkujen jälkeen ottamaan pian uuden koiran ja voin todella suositella, se oli parasta terapiaa ja sai iloista ajateltavaa. Itkujen keskellä pieni pentu sai ajatukset aina hetkellisesti pois tragediasta.
Pikku Teddy juuri meille tulleena :)Minäpä annan tämän haasteen eteenpäin näille ihanille blogimaailman tähdille:

Johannalle Moses ja muut MannisetJasmiinalle Sisustus Aitan emännän elämää


Sallylle Sally*s blogi


15 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, pitääpä alkaa kaivelemaan kansioita! Ja voi ihana pieni Teddy <3 Ja voin kuvitella surun kun toinen pieni on menetetty.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos paljon sinulle! Olen todella otettu :)

  Tuli suuri kaipuu kesään ensimmäisestä kuvasta. nam.

  Asuntoautolla on varmasti leppoisa reissailla.

  liikutuin. uskon että kaipuu on kova:/

  VastaaPoista
 3. Voihan kamala! Surullista menettää rakas perheenjäsen.
  Teddy on kyllä ihana ja varmasti lohdutti menetyksen tuskaa, vaikkei korvaakkaan menetettyä.
  Kyllä vaan, tuolla "kesäasunnolla" kelpaa matkustella kotimaata ristiin rastiin ja sinne keski-eurooppaankin =)

  VastaaPoista
 4. Iiiih, kiitosta vaan -- onpas melkoinen haaste! Täytyykin ruveta kaivelemaan arkistojen kätköjä ;)

  Teitin Hawaiji-bileiden tarjoilupöytä näytti tosi kivalta! Samoin asuntoauto oikein houkuttaa tien päälle. Lemmikin menettäminen on suuri suru. Kiitos kun jaoit nämä meidän kanssamme.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä oli kivoja kuvia! Tosin Chilin kohtalo on aika kauhea... Harmillista, onneksi teillä on lohduttaja... Ja matkailuauto on upea! Olen aina sanonut miehelleni, että sellainen peli olisi kätevä. Voisi tosiaan lomalla vaihtaa oman tahdin mukaan maisemia. :)

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Teillä on ihania teema-juhlia!!! Ja varmasti nuo Hawaii juhlat olivatkin menestys.

  Tiedän tarkalleen miltä tuntuu menettää lemmikki traagisesti. Meidän Essu-kissamme kuoli myös tapaturmaisesti, ja totta on että uuden lemmikin tulo auttaa poismenneen suruun. Siitä on olemassa kyllä varmaan kahta koulukuntaa, mutta meille tämä ainakin toimi...

  Tavataan viimeistään torstaina ;-)

  Terkuin Minna

  VastaaPoista
 7. Olipa mukavia kuvia! Hauvelin kohtalo tietty harmillinen:/
  Iloa viikkoosi ♥

  VastaaPoista
 8. Hei! Kerroit joskus, että tyttäresi pitää muotiblogia. Mikä mahtaa olla osoite blogiin, olisin kiinnostunut. :) Ja tämä on aivan upea ja inspiroiva blogi!

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia :) Mutta Chilin kohtalo kyllä pysäytti voimia teille menetys on suuri <3, tiedän omasta kokemuksesta! Meillä on täällä kans pikku paniikki Pepin kanssa kun meillä menee iso tie talon vieressä jossa rajoitus 60km/h, joudutaan käymään remmin kanssa ulkona joka kerta kun pikkukaveri on vähän liikaa kiinnostunut autoista ja lähtee kun naton ohjus tielle jos pääsee vapaana, täytyy olla siis tosi tarkkana!

  VastaaPoista
 10. Ihanat kuvat ja tarinat niiden takana... Hirveä vain tuo pikku Chilin tragedia... Olen pahoillani!
  Mukava haaste muuten :)

  VastaaPoista
 11. Voin kuvitella miten järkyttävää menettää pikkuinen Chili noin traagisesti, huh.. Minulta lähti viime keväänä 16 vuotias Töpselini koirataivaaseen:´( ensinmmäinen koirani ja elämäni koira myös. Vaikka nukkui vanhuuteen en meinannut toipua millään ja meille jäi kotiin vielä 2 koiraa.Otin Töpön linjasta pikkuisen tytön ja sillä selvisin eteenpäin ja toki niillä kahdella koiralla jotka meille jäi.Ajattelen aina että tässä pikku tytössä on hitunen Töpöä ;)

  VastaaPoista
 12. voi kamala mikä murhe teille on käyny :((. lemmikin ku menettää se tuntuu siltä et sydän revitään rinnasta :(!! lämmin osanottoni näin jälkikäteen <3 kyyneleet tuli mullekin.

  mahtavat hawaiji-teemabileet teillä ollu! ja mun haave ois tommonen matkailuautokierros euroopassa, ihan unelma tapa matkustaa lentopelkoiselle :D

  VastaaPoista
 13. Kiitän nyt näin kaikkia yhteisesti kommenteistanne! Chilin muisteleminen tuo kyyneleet simiin koko ajan :(

  VastaaPoista
 14. Ihana tunnustus! Tosi kivat kuvat olit valinnut :) Hauskoilta kuulostivat teidän 80-vuotisjuhlat :) Ja pikku-teddy... mikä ihanuus <3 rapsutukset suloiselle teddylle :)

  VastaaPoista