keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Rottinkiset kynttilälyhdyt

Olipa iloinen yllätys, kun sain noin kivan ja kannustavan vastaanoton ensimmäisiin postauksiini! Toivottavasti viihdytte jatkossakin blogini parissa :)
On tämä vain niin jännää, että meinaa kaikki vapaa-aika mennä blogien maailmassa. Aluksi vain lueskelin ja ihastelin muitten koteja ja nyt vain mietin mitä seuravaaksi teille esittelisin ;)
Ensimmäisenä löysin Soilen Sisustus ja Sepustus-blogin ja sitä ihastellen lueskelin. Miehelleni vouhotin, että siellä Sisustus ja Sepustus blogissa oli sitä ja tätä kivaa ja sitten kun jotain taas olin sisustusjuttuja ähräämässä, niin mieheni totesi naureskellen; "oliko tämäkin siellä Sisustus ja Sepustus blogissa". ;) Lumivalkoista  -blogin ihanaiselta Minnalta olen saanut paljon ihania tuunaus vinkkejä :)
Ruokahalu kasvoi syödessä ja blogilistani kasvoi kasvamistaan...Nyt niitä on niin paljon, että aikaa menee todellakin tunti jos toinenkin lueskellessa ja kommentoidessa toisten ihania koteja!

Sitten tähän päivään; käväisin Tiimarissa pitkästä aikaa ja sieltä löytyivät nämä ihanaiset RM-tyyliset kynttilälyhdyt.

Lisää tuunauksiani...


Sain tälläisen metallisen mallinukke-ihanuuden Antiikki-replica tukusta Hollannista. 
Tämä taas löytyi kirppariltani, tykkään kovasti :)

No niin, johan tähän postauksen tekoonkin hurahti kuvailuineen ja teksteineen reilu tovi!
Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää tuunaamasi tarjottimet!! Ja pitänee lähteä käymään Tiimarissa, siellä on yllättäen aika kivaa sisustuskamaa! Itse en oikein ennemmin ole sitä noteerannutkaan mutta monet täällä blogimaailmassa ostaa sieltä ja koska ovat suht halpoja niitä malttaa tuunatakin! Eikös vaan aikaa kulukkin täällä blogeissa, ekat pari viikkoa minäkin suljin tietokoneen vasta yhden maissa yöllä ja kuudelta herätys :D nyt olen jo vähän "rauhoittunut"

  VastaaPoista
 2. Tiimarista löytää kyllä usein kaikkea kivaa ja ennenkaikkea edullisesti:) Niin ja kyllä tähän blogimaailmaan hurahtaa kyllä aika totaalisesti, mutta eipä tarvi koskaan sanoa, ettei ole mitään tekemistä;)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo mallinukke! Mukavia tuunauksia myöskin. Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
 4. Jostain blogista eksyin sinun blogiisi!:)Ja liityin lukijaksi.

  Saman olen huomannut minäkin tämän blogin koukuttamisen suhteen! ;) Mut minkäs teet.. :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  kiitos, kehuja on aina kiva saada! Aikaa täällä blogilandiassa todella kuluu. Postauksen tekoon hurahtaa aikaa huomaamatta tunti jos toinenkin, mutta kivaa on :)

  Soile,
  kiva kun tulit kurkkamaan minunkin blogia :) Ja juuri niin, blogien parissa ei aika käy pitkäksi :)

  Piapau,
  kiitti kovasti! Iloa myös sinun päivääsi! :)

  sarppa,
  kiva kun "eksyit" blogiini ;) ja liityit lukijaksi! :) Koukussa ollaan :))

  VastaaPoista