lauantai 2. huhtikuuta 2011

Terassia viime kesältä

Nyt sitten tulee varmaan monta postausta terassista, niin innoissani sen sisustamisesta olen.

Tässä taloamme etupihalta käsin. Katettu osuus varsinaista oleskeluterassia. Uima-altaan takana oleva terassi saunasta tuleva. Terassimme siis kiertää puoli taloa ja sinne pääsee olkkarista, takkahuoneesta ja kylppäristä/saunasta :)


Uima-altaalta päin kuvattuna

Tämän kovapuisen ruokapöydän tilalle tulossa siis polyrottinkinen

Tällainen


Tänä kesänä tulossa paljon uudistuksia tekstiileillä ja tyynyillä sekä tietty kaikenmaailman kukkapurkeilla.


Tämä kuva olkkarin ovelta käsin. Keltaiset aitalaudat maalaan tänä keväänä valkoiseksi.

Tässä näkyy vähän kattamatonta terassia, oikealla saunaterassi. Taustalla näkyvä vierasmaja on muutaman vuoden takainen päähänpisto. 15m2 kesämökkiä omassa pihassa :DD No ei vaiteskaan,  vierasmökiksi siis hommattu :) Sitäkin vois kesällä vähän sisustaa.

Näihin kesäisiin kuviin, kohta se on täällä :)

34 kommenttia:

  1. Ihana terassi teillä! Meidän vuosi sitten rakentama jäi sinne rivitaloon ja arvaa harmittaako, olin sen itse suunnitellu ja nyt se on siellä :( täällä ei ole kun veranta, no on sekin jo jotain! Terassin rakennus siis taas eessä... Ja sen sisustus, ihanaa taas pääsee laittaan uutta :) kivaa! Onpa muuten iso uima-allas, kuin iso se oiken on?

    VastaaPoista
  2. On kyllä aivan ihanan suuri katettu terassi!:) Minäkin haluaisin, että katettaisi osa tuosta meidän terassista ja siihen olisi mahdollisuuskin, joskaan ei rahaa. Ehkä joskus vielä:) Ihana varmasti miettiä tuollaisen ihanuuden sisustamista, kun mietin jo meidän pienen katoksenkin sisustamista;) Ja vierasmajan sisustaminen on varmasti myös ihana projekti!:) Tulisi nyt jo se kesä!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana terassi teillä! Itsekin haaveilen just tuollaisesta monella käynnillä, saunasta suoraan ja olkkarista ainakin pitää päästä!
    Itse sain ohjeen tälle kesälle että nythän ne pihakalusteet sitten ostetaan vaikkei just rouvan visiota vastaavia löytyiskään! Oiskohan vähän joku tuskastunut :)

    VastaaPoista
  4. mimma86,
    kiitti! :) Voi hitsi, se varmaan harmittaa, mut onhan se kiva tehdä uuttakin :) Uima-allas on 3x6metriä ja 132cm syvä, kuutioita vähän alle 20m3.

    Syysunelma,
    kiitos! :) Joo oon ihan täpinöissä :) Katotaan kuinka aika riittää vierasmökin sisustamiseen. Katettu terassi on kyllä tosi hyvä, kun kesällä siellä voi istuskella sateellakin :) Niinpä KESÄ tänne ja äkkiä :D

    Johanna,
    kiitosta! Suosittelen polyrottinkisia helppohoitoisuuden ja miksei ulkonäönki suhteen. Oon tosi tyytyväinen, nyt kun on vähän kuin toinen olkkari kesällä sohvineen päivineen...haaveilen vielä kulmasohvasta, mutta voi olla jo liikaa ;) Siinä vaan olis niin ihana kölliä ;) Minkäslaisia olet ajettelut visioissasi? :)

    VastaaPoista
  5. Voi ihanuuksia...
    Kyllä kelpaa tuolla teidän terasseilla oleilla ja kesästä nautiskella! Anna tulla vaan paljon terassipostauksia!
    Kesää odotellessa, aurinkoterkuin...
    Liisa

    VastaaPoista
  6. Ihana terassi kerrassaan ja tuo uima-allas kruunaa kyllä koko pihan. ihana.

    VastaaPoista
  7. Miten upean iso terassi ja uimaankin pääsee,APUA :D
    Meillä ei ole varsinaista terassia muuta kun ulkosaunalla, mutta kaikki kesään liittyvä otetaan ilolla vastaan eli anna vaan tulla lisää tätä !!!

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana terassi! Mielelläni luen lisää terassipostauksia!
    Piha on myös tosi kaunis!
    Ihanaa kun tulee kesä:)

    VastaaPoista
  9. Vitsit miten iso uima-allas!!Wou!!

    Ja ihanan iso terassikin!!Tuonne sopii vaikka mitä!

    VastaaPoista
  10. Wau, upea terassi - tai siis oikeasti koko piha uima-altaineen ja vierasmökkeineen!
    Kesää todellakin odotellessa... ;)

    VastaaPoista
  11. Aika hulppean näköinen terassi, tuolla kelpaisi köllötellä kesähelteillä! :)

    Meilläkin varmasti jossain vaiheessa terassinrakennus edessä, kunhan pääsemme muuttamaan takaisin omaan rivariin. Sitä odotellessa...

    Voi... tulispa se kesä jo, sitä jo niin kaivattaisiin! <3 ulkona nyt niin harmaata ja vesisadetta... noh, ainakin lumet saavat kyytiä, se on hyvä alku :)

    VastaaPoista
  12. Voi miten ihania kesäkuvia..mä haluun kesän tänne nyt heti :D Mahtavan iso toi teidän terassi ja WAU mikä uima-allas!! Mä en oo ennen tuota nähnykään :) Varmaan huippua pulahtaa tuonne hellepäivinä :)

    VastaaPoista
  13. Meillä on ens kesän projektina terassi ja huomaan, että sen suunnittelu on yllättävän vaikeaa. Kiva löytää vinkkejä/ideaa omaan täältäkin! Kesää odotellessa!

    VastaaPoista
  14. Oi mikä ihana kesäolohuone, oikea unelmien keidas!

    VastaaPoista
  15. No minä täällä taas :) Mulla on tietenkin visioissa valkoiset - kaksi tuolia onkin mutta niistä ryhmän kerääminen olis maksanut niin paljon että isäntä meinas pyörtyä :D Siispä jemmaan ne kaksi ihkua tuolia jonnekin ja ostamme varmaan jonkun perussetin!

    VastaaPoista
  16. Liisa,
    kiitos! :) Juu täältä pesee terassipostauksia...varmaan kyllästymiseen saakka, jahka saan uudet kalusteet kotiin :)
    Teillä on niin paljon lyhempi matka kesään kun täällä...eppistä ;))

    Johanna,
    kiitti! :) Juu kyllä siinä altaassa viime kesän helteinä tuli lilluttua :)

    Riitta,
    hih, kiitti! :) Oon tosi huono istutusjutskissa, eli pihan laittoa vähemmän postailen, mut terassia sitäkin enemmän :)

    Susanne,
    kiitti! :) Terassipostauksia luvassa lisää :))

    Niina,
    heh, joo, meillä on melkein aina ollut allas, ensin vain 3,5m pyöreä, sitten kasvoi 4,5 metriseksi ja nyt tämä viimeisin viime kesän hankinta 3x6 metrinen ja syvyyttä 1,35, eli ihan kivan kokoinen :)Seuraava onkin sitten maahan upotettava :)...ehkä muutaman vuoden päästä ;)
    Terassilla on joo kokoa, mutta syvyyttä sais olla enempi, sikspä mietin siihen erkkerin rakentamista :)

    Marielisa,
    voi kiitti :) Pihastakin lisää postauksia tulossa jahka lumi sulaa ;) Vierasmökki vähän turha, mutta kesäisin siellä välillä yöpyjiä :)

    jansku1985,
    juu kyllä kelpaa :) Terassin laitto ihanaa, toivottavasti pääsette pian omaanne väketämään :) Niinpä harmaata on, mutta 4 plussaa, vesi solisee, eli eiköhän ne lumet siitä pian sula :)

    J,
    samoin, KESÄ tänne heti :D Hih, juu, niinkuin viime kesä oli helteinen tuli kyllä uitua joka päivä monen monta kertaa :) En ole aiemmin terassia esittellykkään, sikset ole sitä nähnyt ;)

    Maikki,
    terassin laitto on niin ihanaa puuhaa. Viime kesänä innostuin polyrottinkisista, enkä ole katunut. Värimaailmaksi ruskea, valkoinen, niinkuin sisälläkin meillä ja lisäksi vaaleanpunainen. Kiva jos sait vinkkejä :)

    Rakkauden talon Paula,
    voi kiitos, vai keidas ;))

    Johanna,
    valkoiset olis kyllä ihanat :) Polyrottinkisia on myös valkoisina ;)

    VastaaPoista
  17. Onpas teillä tilava terassi! Tuonne mahtuu tosiaan vaikka mitä kivaa :) ja uima-allaskin löytyy. Käyttekö paljon uimassa? Sinne etelään voi laittaa kesälläkin kaikkia kynttiläjuttuja vaikka tohon uima-altaan viereen :) Täällä ei kesäisin kynttilät näy, kun öisinkin tosi valoisaa. Tänään jo melkein kuulee, kun lumi sulaa :D

    VastaaPoista
  18. Hei Päm, tiedätkö, vihdoinkin pääsin blogiisi. Olen muutaman kerran yrittänyt kommenttisi kautta tulla mutta tuloksetta, mutta NYT jonkun blogin linkin kautta vihdoin pääsin ja oitis liityin lukijaksesi =)
    Ihan mielettömän ihana toi teen uima-allas!!! Tahtoisin kanssa =)

    VastaaPoista
  19. oi että kyllä teidän kelpaa!! ihanat noi polyrottinkikalusteet, oi mää tahon omat!!!

    VastaaPoista
  20. Herranen aika kuinka upea terassi teillä on :O Ja tuo uima-allaskin!!!!!!!!
    Apuaaa! oon sanaton joten paremipi etten kommentoi enempää.... :D

    VastaaPoista
  21. Onpa teillä kutsuvannäköinen terassi. Ihanat kalusteet ja muutenkin tosi kaunista:)

    VastaaPoista
  22. Niina,
    juu kyllä siinä pinta-alaa sisustaa on :) Käydään tosi paljon ja myöhemmin syksyllä saunasta vielä. Viime kesänä kun oli mielettömät helteet tuli oltua uimassa joka päivä monta kertaa, parhaimmillaan vesi oli +27c yöllä vielä :)) Mun suurin nautinto on mennä yksin kuutamolillunnalle ;)

    FanniAuroora,
    oi, miksköhän et päässyt :S No mut kiva että vihdoin pääsit, tervetuloa! En kyllä vois enää olla ilman uima-allasta, kyllä siihen on niin tottunut :)

    S,
    jep, nyt kun vielä sain tahtomani polyrottinkisen ruokaryhmän. Ei muuta ku ostoksille, niin saat omasi...;)

    Marika,
    hih, kiitos! ;) Vai että sanaton :D

    Merja K,
    kiitos! :) Odotan niin, et sais taas laittetua kesäkuntoon ja juomaan aamukahvit sinne :)

    VastaaPoista
  23. Ihanan suojaisa terassi, nuo rottinkiset kalusteet ovat ihanat ja tuo ruokapöytä on juhlallisen iso, siihen mahtuu isompikin porukka syömään.Tosi mukavat!

    VastaaPoista
  24. Tuija,
    juu katettua osaa on kivasti, niin voi sateellakin olla :) Meillä välillä isompi porukka syömässä, kun lasten kaverit on kyläilemässä ja välillä pidetään vaan illanistujaisia :)

    VastaaPoista
  25. Teillä on ainakin terassilla kunnolla tilaa! Tykkään itsekin todella paljon polyrottinkisista kalusteista. Olisi itselläkin pari parveketta ajankohtaista muuttaa kesäiseksi :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  26. Jasmiina,
    Tilaa on juu, mutta syvyyttä sais olla enempi...nyt kauhulla aattelen kuinka uusi pöytäryhmä mahtuu sinne, kun tein tilauksen ajattelematta sen kokoa :D
    Ootan kans niin täpöllä, et pääsis terassipuuhiin :D

    VastaaPoista
  27. Upea on terassi ja uima-allas... WAU! Tuossa mahtuu polskimaan. Meidän neidit olisivat kateudesta vihreät. ;)

    VastaaPoista
  28. Uusi lukija ilmoittautuu - koukutuin heti näihin terassitunnelmiin =)

    VastaaPoista
  29. PiiaS,
    hih, kiitti! Tänä kesänä siitä tulee vielä kivempi :) UIma-allas on ehdoton ykkönen kesällä ja viime kesänä ihan mieletön vilvottaja niillä helteillä, toivottavasti tänä kesänä samallalailla :D

    Vaakku,
    ihanaa, tervetuloa! Terassia tulossa varmaan kyllästymiseen saakka jahka ilmat lämpenee ja ruokailuryhmä kotiutuu ;)

    VastaaPoista
  30. Ekaa kertaa kylässä :) Teillä on oikein unelmien terassi ja vielä uima-allaskin ♥
    Ja ihanat hauvelit!

    VastaaPoista
  31. Sirutuuli,
    kiva kun tulit, tervetuloa! :) Kiitos, vielä kun ilmat lämpenis, niin pääsis sisustelemaan sitä :) HIh, meillä on 1 hauveli, kuvat vaan otettu eri-ikäisinä :)

    VastaaPoista
  32. Hups, mites mie tuolleen erehdyin :)

    VastaaPoista
  33. Voivoivoiiiiii! Teillä on aivan upea talo terasseineen! *tuhansia sydämi* :)))

    VastaaPoista
  34. Sirutuuli,
    ;)

    Marsu,
    voi, kiitti ihanasta kommentista! <3

    VastaaPoista