sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitienpäivä tunnelmia terassilta

Ihana aurinkoinen ja lämmin äitienpäivä! Terassilla vietetty koko päivä. Kävimme koko perhe myös äitini luona kahvittelemassa, terassilla myös siellä. Anoppilassa kävimme jo viime viikolla välimatkaa kun on reilu 100km. 
Ihana tyttäreni se tietää mikä mammaa mielyttää ja lahjuksia tuli sen mukaan...
Muumimuki kokoelmani lisääntyi uudella kesäsesonki 2011 mukilla "Saippuakuplia", ihana tuittu Pikku Myy ja  ihanat turkoosit kannellinen kristalliastia ja 2 tuikkua kesäiseen turkoosilla höystettyyn vessaan :)



Toivomiani Puksipuita sain myös kaksin kappalein, toinen valmiiksi pallon muotoinen ja toinen itse tuunattava malli...hih osaankohan leikellä sen palloksi :D Ja tietääkö kukaan miten niitä hoidetaan, vinkkejä kellään? =))


Tänään söimme tyttäreni leipomaa Marianne-mansikka kääretorttua ja nam :P se vei kielen mennessään. 


Ohje löytyy täältä Marianne-mansikka kääretorttu

Uuden ison polyrottinkiruokapöydän takia jouduimme laajentamaan terassin valokateosuutta, eli kohta on koko terassin päällä kate. Tuli taas tilaa ihan mielettömän paljon. Isompi sivu 11 metriä, jossa on nyt kate ja toisen sivun kate laitetaan pikkuhiljaa ja sen pituus 7,5 metriä...18,5 metriä terassia.. 55m2 ,hih.
Siitä lisää kuvia valmistuttua :)

Ihanaa äitienpäivän iltaa ja aurinkoista ensi viikkoa! 

12 kommenttia:

  1. Sinulle myös ihanaa äitienpäiväiltaa! Ihania lahjoja oot saanu. Nuo puksipuut on mun lemppareita, niin tuuheita ja nättejä :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa äitienpäivää siullekin! ♥

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kääräriä, nams. Puksipuut on hienoja! Mä en kyllä varmaan raaskis leikata toista palloksi, kun pitäisi varmaan leikata aika paljon...

    VastaaPoista
  4. Kylläpä sinua on hemmoteltu kivoilla lahjoilla- ihanan tyttären olet saanut! Minunkin tytär siivosi iltapalasotkut ja voi miten iloiseksi tulin :)

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihania lahjoja!:) Minäkin tuosta mukista haaveilen kokoelmani jatkoksi:) Muuta en puksipuista tiedä kuin että talvehtivat hyvin viileässä varastossa:) Itse aion myös kokeilla puksipuiden hengissä pitämistä tänä kesänä;)

    VastaaPoista
  6. Ihania lahjoja!
    Ja nam nam kääräriä!!! Ihana tyttö sulla...

    Meillä yksi puksi tuolla terden kukkapenkissä, siis "maassa". Oli aika metsittynyt kun tähän muutettiin, talvehti ilman minkäänlaista suojaa (?!) ja tänä keväänä leikkasin ekaa kertaa "pallon" muotoon...noh, ainakin yritin ;) katsotaan, miten sen vielä lopulta käy, mutta mä kyllä tykkään kans pukseista :)

    Mukavaa alkavaa vikkoa!

    VastaaPoista
  7. kivalta näyttää teidän äitienpäivä :). itekki tykkäisin puksipuista, hoito-ohjeita odottelen siis minäkin ;D

    VastaaPoista
  8. Ihania lahjoja olet saanut :)
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  9. Ihania lahjuksia olet saanut! Puksipuu näyttää talvehtineen meillä takapihalla ensimmäisen kerran. Havuja laitoin suojaksi. Puksipuu tykkää puolivarjoisasta kasvupaikasta ja ruukussa sitä pitää kastella hyvin. Kasteluiden välissä multa saisi kuivahtaa vähän. Minulla on kyllä pihalla puksipuu aurinkoisella paikalla. Katsotaan, miten sen kesällä käy :)

    VastaaPoista
  10. J,
    mäkin innostuin tänä vuonna pukseista,katotaan kuis käy, pysyykö hengissä ;)

    Peikkotyttö Hanna,
    <3

    Kauniit Kuvat,
    jeps, se oli nam ;) Sepäs se, mäkään kun en ole viherpeukalo, niin saattaa jäädä leikkaamati :D

    Marita,
    kyllä, molemmat on ihania, tytär sekä poika...pojan touhut vaan peleissä jne...tytär jo "aikuinen", niin leipoo jne...

    Syysunelma,
    :), Muumit vaan on niin ihania :)Tsemppiä puksien kanssa :))

    Liisa,
    :), kääräri on vaan niin hyvää ja itse tehty vielä parempaa :) Tytär innostunut leipomaan :)
    Hih, katotaan kuin mun puksien kans käy :D

    S,
    :), kiva se olikin ja ah niin ihanan aurinkoinen ja lämmin :) Kuulema pitäis pitää kosteana, kuinhan mun käy, oon niin huono kasvien kanssa :D

    Jasmiina,
    :), kiitti samoin!

    Niina,
    :), mä ajattelin pitää puksit ruukuissa, enkä istuta maahan, eli pitäsi muistaa kastella :D Voip olla etteivät tätä kesää pitemmälle elä ;) Ja leikkaus palloksi voi olla aika hauska kokemus...jos tekis tähden-malliseksi :DD

    VastaaPoista
  11. Näyttää tosi ihanalta :)

    t. Marika

    sisustusassari-blogista

    VastaaPoista