maanantai 1. marraskuuta 2010

Halloween 2010

Vietimme lauantaina ystäviemme ja tyttäreni ystävien kanssa Halloweenia. Olen aikaisempina vuosina järjestänyt lapsieni luokakavereille Halloween juhlat, eli vuosia sitten ja nyt päätin kutsua ystäväni karmaiseviin kekkereihin. Lasten juhlia varten olen joutunut ottamaan iän huomioon, enkä ole voinut päästää kaikista järkyimpiä ideoita valloilleen, mutta nyt siis tässä kuvasatoa juhlista kuvakollaasien muodossa.


Portinpielestä ei ole kuvaa, mutta portinpielusvalopylväiden päällä oli hautakynttilät toivottamassa tervetulleeksi. Ulko-ovella oli heti vastassa hauta, tervetuloa toivotus sekä luuranko, joka oli laitettu tunnistevalaisimen päälle ja kun tuli välikköön syttyi valo ja tämä kaunis herrasmies oli vastassa. Autotallissa, joka on ihan vieressä, soi karmivaa musiikkia, ovien narinaa, kirkumista yms...
Ruokapöydän koristelua.


Tykkään ihan hulluna järjestää teemajuhlia. Tyttäreni 18v. juhlista teimme  pink-sävyiset, mieheni ja minun 40+40 juhlia toissa kesänä vietimme Hawaiji-teemalla. Suurimman kiitoksen sain tänä Halloweenina, kun tyttäreni ystävä (poikapuolinen) tuli halaamaan ja sanoi, että "se on tosi kiva kun sä järjestät aina näitä teemajuhlia" :)
Tällainen Halloween meillä, juhlittiinko teillä sitä mitenkään?

Mukavaa alkavaa marraskuuta!

7 kommenttia:

 1. Meillä ei mitenkään juhlittu, mitä nyt yksi kauhuleffa katsottiin miehen kanssa. ;)

  Sie oletkin järjestänyt aivan mahtavat juhlat - upeeta koristelua! teemajuhlat ovat kyllä hauskoja. ♥

  VastaaPoista
 2. No oletpas järjestänyt mahtavat pippalot!!Ja paljon olet vaivaa nähnyt.On niin monenlaisia koristeita!:) Mie oisin varmaan jo säikähtänyt ovella niin paljon ja luikkinut pakoon!heh!:D

  Meillä ei juhlittu mitenkään.Kynttilöitä sytyttelin sisälle ja ulos!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Oli varmasti mageet juhlat! Olet kyllä todella panostanut halloween-juhlaan, sen näkee kuvista :)
  Ja nuo koristelut..AIVAN MAHTAVIA! WAU!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun joku jaksaa nähdä noin paljon vaivaa! Tommosiin juhliin minäkin tulisin! Meilläpäin ei oikein tuota Halloweenia juhlita, tosin tänään tuli pojan iltapäiväkerhosta tiedote, että perjantain 5.11. pitävät Halloween-juhlat,kai se on parempi myöhään kun ei milloinkaan :-)

  VastaaPoista
 5. Peikkotyttö Hanna,
  kiitti, ei meilläkään joka vuosi juhlita Halloweenina, mutta joskus on kiva repäistä ;)

  sarppa,
  kiitti, juu onhan sitä vähän rekvisiittaa näperrelty, tosin useampana vuonna ja säilöön pistetty. Joka kerta mielikuvitus on tuonu lisää jotain juhliin.

  -J-,
  kiitti, olihan ne :) Tänä vuonna koristelin myös vessan, joista olikin yksi kuva, jossa tyttäreni on lukenut peilin tekstiä järkyttyneenä ;) (+pöntön päällä oli mallinuken irtopää ja "verinen" pyyhe roikkui naulassa ;))

  Marilla,
  juhlia on kiva järjestää ja pistää mielikuvitus valloilleen, juhlien siivoaminen ja koristeiden poiskeräily ei olekkaan enää niin kivaa ;)
  Juu Halloweenia juhlitaan aika monena eri päivänä Suomessa, eli nyt lokakuun lopussa ja ensi viikonloppuna kun Suomessa on Pyhämiestenpäivä.

  VastaaPoista
 6. wautsi mitkä kekkerit!!! hienot järjestelyt ja varmasti vieraiden mieleen :). onnekkaat ystävät teillä!

  VastaaPoista
 7. S,
  kiitti, kiitti! Halloween yks lemppari järjetettävistä :)

  VastaaPoista