sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Pojan huone

Nytpä on sitten vuorossa poikamme Jannen (12v.)  huoneen esittely. Väreinä on myös tässä huoneessa valkoinen ja ruskea, lisämausteena Jannen lempiväri vihreä. Huone on rempattu "ison pojan" huoneeksi n. vuosi sitten. 


Ja Teddyhän se siellä taas hääräilee lelunsa kanssa sängyllä ;) Finlaysonin Aappa-pussilakanat...


Janne harrastaa kitaran soittoa :)


Mieheni keksi tämän tilaasäästävän ja ennenkaikkea sisustuksellisesti mukavamman näköisen (pokkareista ja dvd-leffoista tuleva värikirjo) ratkaisun. Kapeat hyllyt joihin pokkarit ja dvdt juuri mahtuvat syvyyssuunnaltaan ja paneliverhot verhokiskoilla eteen, liikkuvat helposti sivuun :)


Haha..Janne tykkää apinoista ;) 
Ja minä kun omaan ajattelutavan "kerää koko sarja", niin niitähän riittää sitten joka hyllylle ja jopa pussilakanoihin ;))Teddyhän se hääräili koko kuvaussession ajan mukana :) Välillä käytiin ulkona kuvailemassa....ja se sai jonkun ihme hepulikohtauksen ja juoksenteli puusta tippuvien vaahteralehtien perässä =))


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kivat värit huoneessa, vihreä sopii ruskean kanssa hyvin yhteen. Kätevä ratkaisu nuo paneeliverhot, rauhoittaa levyjen ja kirjojen sekametelin :)
  Mukavaa ensi viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Bloggerissa jotain häimärää taas kun en päässyt eilen kommentoimaan vaikka kuinka yritin :/

  Ihana huone pojalla!!! Pistaasi ja tummanruskea ovat niin kauniit sävyt. Ja pieni linssiludekin sopii hyvin sängylle :)))

  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 3. minnamarika,
  kiittikiitti ;) Janne saanu pidettyä huoneensa jopa siistänä, kun se kamala tavaranpaljous mikä ennen remppaa siellä vallitsi siirrettiin kirpparille myyntiin ;)

  Mukavaa viikonalkua myös sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Jeppu,
  kiitti, tykkään kovasti ja ennenkaikkea poika tykkää :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle :)

  VastaaPoista